Vi vill följa och berika det nordiska, djupa och mörka.

Vi bor i ett land med årstider, där färgerna är starka och kraftfulla.
 Djupsvarta sjöar. Mörkgröna skogar. Blåsvart åskhimmel. 
Vårens intensiva kulörer. Färgprakten på sommaren. Sprakande tonerna på hösten. Det varma vi omger oss med under den mörka vintern. Av detta tar vi vår inspiration.

Inspirerat från tiden mellan då våra Otto och Henrik uppfördes. Från tidiga 1900-talet fram till 1980-tal. Art Deco, djupa färger, mönster, mustighet och blanka metaller. Design och mönster på heminredning och förbrukningsvaror främst till ditt kök.

Man säger att köket är hjärtat i hemmet. I köket hämtar vi kraft och energi. Det är i köket som man möts när släkt och vänner är på besök. Idéer uppstår, framtidsplaner planeras. Stormande känslor och omfamnande dofter. Inspiration och fantasi möter det vana och trygga. Otto Henrik vill ge ditt kök extra omtanke. Ge alla mötande människor inspiration och känsla. Från kraftfulla djupet till det enkla och friska.

Med musikens toner och med glädje finner vi en tvist i vardagen. Detta vill vi ska genomsyra det vi gör. Livet är att glädjas i varje dag. Varje dag ska kännas som en fest. Och festen, det finns inga gränser!

HANDLA OH-DESIGN